Jäähyväiset blokilleni

Pitkään mietinyt tämän blokin jatkoa ja nyt on se Päivä, että on aika sanoa Jäähyväiset tälle 🙂
Kun aloitin tätä kirjoittamaan, oli Elämäntilanne sellainen, että blokin kirjoittaminen tässä muodossa oli ehkä terapiaakin.
Mutta nyt huomaan menevän viikkojakin, etten edes ajattele kirjoittamista tänne. Ja siksi tämän blokin on aika sulkeutua ja antaa mahdollisuus uusille urille 🙂
Mitä Elämäämme siis Kuuluu on ehkä hyvä kerrata nyt tähän loppuun:
Lapset ovat kasvaneet vuosien aikana ja kokeilevat jo vähän omia siipiäänkin. Minä olen työllistynyt, ehkä tässä on pakko vielä mainosta sitä että ilman vapaa-ehtoistyössä mukana oloa se ei olisi ollut mahdollista! Elämä menee aika ramaa rataa ja nautin jokaisesta rauahllisesta arkipäivästä.
Eläimet kuuluvat isona oana arkeemme nyt ja aina. Joten luollista onkin että siirryn kirjoittamaan enenmän nyt sitten sivulle www.facebook.com/katjajaopaskoira sekä haaveilen kyllä bideoblokistakin…Mutta siis vasta haaveilen. Enkä tahdo tehdä siiitä sellaista kun muut. vaan jotain uutta, joten en keskeneräisenä paljasta sen enenpää.. Ei mitään tylsää minä tässä höpötän videota.. Ei ole mun juttu!
Katja ja oapaskoira sivulta pääset edelleen aitiopaikalle seuraamaan Elämäämme niin kauan kun tuo bloki sitten aloittaa Elämänsä. Näillä näkymin se saa alkunsa Kysiltä kun olen pitkässä aivosähkökäyrässä 16.10 alkaen 🙂
Kiitos Ihan jokaiselle lukijalleni,Olette ollleet Tärkeitä tällä kasvamisen tiellä!

Kommentti on suljettu.