Edelleen Ei Tylsää …

Voi milloinkohan saan kirjoittaa tänne, kuinka Tylsää Elämämme onkaan 🙂
Nyt muutoksen ja mullistuksen toi meillllä kasvamassa ollut opaskoiran pentu Frodi päätettiin luovutttaa meiltä muualle, joko kasvamaan opaskoiraksi tai sitten kotikoiraksi.
Sen ratkaisun tekee sen Oma Opaskoirakoulu sitten.
Mutta ko koiralla on krooninen nälkä. Eli syö kaiken jätöksistä männynkäpyihin. Ja ruokaa sai meilläkin reilusti,mutta tämä nälkä asia on jopa labbikselle ihan mahdoton.
Tein paljon tässä töitä ko koiran kanssa, kun oli minulla ja silleen harmittaa kovastikkin kun asia oli pakko viheltää poikki.
En tammikuuhun asti tee tätä työtä ja sitten todettaisiin että tuon järjettömän ruokahalun vuoksi ei sovellu oppaaksi. Olisi ollut jo vähän liikaa jopa minulle.
Mutta näin oli kai asioiden tarkoitus mennä.
Meillä asuu nyt sitten opaskoirani Bopi ja spanieli Axe( entinen Aksu). Ja siinä on meidän koirat tulevaisuuteen. Näiden koiruuksien kuviot jo aika hyvin tiedetään ja osataaan ennakoidakkin asioita, joten turhia haasteita ei lähdetä enää hakemaan.
Bopi kulkee joka paikkaa mukanani ja Axen kanssa tahtoisin ryhtyä jotain harrastamaan tulevaisuudessa, mutta mennään nyt alku syksyä rauhassa eteenpäin.Aloittivathan lapset eilen koulun ja se tuo omat haasteet tas. Mutta toisaalta se tuo sen rytmin arkeemme 🙂
Edelleen toivon ja odotan sitä Tylsää ja Rauhallista arkea!

Kommentti on suljettu.