Mummi-Kotihengettärenä

Nopeasti sujahti viikko , kun Äitini oli meilä Kotihengettärenä.

Siinä sujahti koirien lenkittämiset, ruuanlaitot, ja arkiset asiat usein sillä aikaa kun minä olin töissä. Tänään onkin sitten karu paluu arkeen taas 🙂
No, toisaalta sitä oppisi liian hyvälle muuten kyllä!
Taas saan olla Kiitollinen siitä , että meillä molemmilla mieheni Nikon kanssa on vanhemmat , jotka välittävät vielä meistä aikuistakin lapsista !
Välillä sitä ei osaa sitä apua arvostaa, sen voin omaltakin osalta myöntää ja saman huomaan omasta jo aikuisesta lapsestamme 🙂 Sitä pitää välillä asioita itsestään selvyytenä!
Niin, sitä minä pidin terveyttäkin itsestään selvyytenä 20 vuotiaaksi asti,mutta en enää sen jälkeen!
Jokainen Eletty päivä on ollut lahja sen jälkeen!
Sitä on myös oppinut arvostamaan apua ja sen vastaanottaminenkin on tullut helpommaksi vuosien myötä.
Sunnuntaina pakkasi kuopuksemme Inka laukkunsa ja lähti Juvalle mummolaan, lupasihan tuo tulla 9.8 viimeistään takaisin 🙂 Kun koulu taas alkaa 10.8… no toivottavasti nyt sentään jo vähän aikaisemmin. Hän on kyllä ilmoittanut ,ettei paljon meinaa kesälomastaan täällä kotosalla olla. Ja sen toisaalta ymmärrän, kun molemmat vanhemmat olemme töissä voisi välillä aika kotona käydä pitkäksi. Keskimmäinen lapsemme Toni sen sijaan nauttii, kun saa olla omassa rauhassa kotona Topi-mopsinsa kera 🙂
Ulkona ei ilma ole yhtään kesäinen,mutta vielä minäkin uskon siihen intiaani-kesään jolloin sitten valitetaan kun on niin kuumaa, ettei mitään jaksa tehdä!
Arki rullaa nyt aina omia painojaan meillä, hyvä niin. Ihanaa tämä Tylsä Arki!
Tänään on minun taas astuttava Kotihengettären rooliin ja töiden jälkeen suunnattava koirien kanssa lenkille! Ja sen jälkeen odottaa kaikki muut kotihommat vielä illan päälle! Meillä kun mieheni tekee pitkää päivää töissä jää arjen kuviot viikollla aika paljon minun vastuulleni ja nyt maaliskuun jälkeen kun minulla ei enää ole ollut kotona henkilökohtaista avustajaa, vaan olemme omin voimin hommat hoitaneet olen huomannut kuinka paljon enenmän vastuuta yhtä äkkiä lapsetkin ottavat arjesta on siihen tuleekin Tarve!

 

Kommentti on suljettu.