Ei jaksa edes hermostua enää…

On tässä taas koeteltu jaksamista oikein olan takaa…
Ei helatorstai-viikonlopun suunnitelmat menneet ollenkaan niin kuin suunittelin …
Loppujen lopuksi minä jäin kotiin ja esikoisemme Kata lähti Kuopuksemme Inkan kanssa Isäni luo Kouvolaan. Toimettomana en minäkään ollut vaan 11h siivosin torstaina taloamme ja mietin että Oikeastikko tämän huvikummun tahdoin silloin 8 vuotta sitten ja edelleen sanon etttä täällä on Ihanaa asua!
Kyllä niin on Rakastan maalla isossa talossa asumista ja sitä että jokaiselle todella sitä tilaa on ja eläimiäkin voimme pitää.
Toimettomana en ollut muutenkaan vaan lähdin lauantaina Mahdollisuuksien Torille Kuopion keskustaan. Siellä Opaspentu Frodin kanssa esittelimme myös näkövammaisuuden monimuotoisuutta.
Mukava päivä ja Frodille Erittäin opettavainen!
Sunnuntaina kotiutuivat sitten tytöt ja samalla Äitini tuli meille karkuun 70 vuotis Syntymäpäiviään, joita sitten ei eilen juhlittu vaikka samana päivänä esikoiseni Kata täytti 20 vuotta! Näin se Elämä menee.
Haastetta aiheuttaa niveleni kovastikkin ja välillä tuntuu , ettei aamuisin päääse kohta todellakaan sängystä ylös,mutta vielä sieltä on kömmitty 🙂
Hermoja raastaa monikin asia.
Mutta minä olen oppinut että niistä on turhaa stressiä ottaa, on asioita joita voi hoitaaa ja on asioita mille ei vain voi mitään ja niiden on annettava silloin olla.
Kesäloma lapsilla on ihan ovella. Se ei enää hermostuta, kuten aikoinaan. Meidän lapsilla ei toiveissa ole mitkään super reissut mihinkään, mihin ei olisi kyllä taloudellisesti mahdollisuuttakaan, vaan toiveissa on että he saisivat rauhoittua. Tämä kuullosti näin Äidin näkökulmasta mielenkiintoiselta. Koska vielä muutama vuosi sitten odottivat että joka puolelle pitää päästä ja niitä sitten tuskan hiessä järjesteltiin.
Mitä sitä ei lastensa eteen Äiti ja Isä tekisi.
Talon remontti pikkuhiljaa valmistuu. Sekin tuntuuu niin kummalliselta. Sitä on odottanut tämän 8 vuotta ja nyt kun se on totta kohta sekin kummastuttaa… Mutta näin se Elämä menee…

Kommentti on suljettu.