Kohta kesälaitumille

Luokkaretket lapsilla taitavat olla se Paras Kesäloman lähenemis merkki 🙂
Eilen aamulla kuopuksemme Inka lähti luokkansa kanssa kohti Helsinkiä ja Erittäin innoissaanhan tyttö aamulla bussiin hyppäsikin. Ja ehdin minä sentään töistä iltapäivällä kotiin, kun opetttaja soitti Inkan teloneen nilkkansa ja sairaalareissu edessä…
No, siellä Inka nyt reissun menee keppien kanssa sitten loppuun ja toivotaan , että jalka lähtee nopeasti paranemaan, koska me olemme Inkan kanssa suunnistamassa Isäni luo ensi viikon torstaina ja olemme siellä siis pitkän viikonlopun. Ettei reissu nyt jalan vuoksi vain peruuntuisi….
Muuten täällä meillä arki pyörii omalla painollaan. Töissä käyn ja kiirettä pitää.
Ystävien tapaamiset ovat nyt valitettavasti olleeet vähän minimaalisia, mutta niin se on että aikansa kaikkea … Nyt on aika tehdä enenmän töitä selkeästi. Ja pidän tästä työstä kovasti, jokainen päivä on varmasti Erillainen.
Ulkona ei ilma ole kyllä mikään kesäinen. Hyvä ettei taas räntää sada. Tänään piti olla Yhdistyksemmme jäsenille Puijolla Luontoretki, mutta se peruuntui viime tipassa ja tänään olen siis viettänyt tiukasti toimistopäivän töissä.
Illaksi olisi tarkoitus suunnata Kuopion seudun epilepsia yhdistyksen hallituksen kokoukseen, mikäli päänsärkyni ei nyt järjettömäksi muutu ja kaada minua sänkyyn. Se onkin jo pari päivää juilinut.
Eilen tuli vuosi viimeisestä isosta leikkauksestani. Ehkä sen kunniaksi päätä pitää nyt särkeä , ettei totuus vain pääse unohtumaan 🙂

Kommentti on suljettu.