Meidän Arkeamme

Moni on ihmetellyt hiljaiseloani täällä blokissa, mutta pohdin jo kirjoittamisen lopettamista tänne, kun koin että ketä voi kiinnostaa arkemme Oikeasti 🙂 Mutta saamani palautteen perusteella jatkan tämän kirjoittamista.
Pääsiäinen ehti tuossa jo suhataa ohi ja siitä osan vietin kuopuksemme Inkan kanssa Isäni luona Elimäellä. Opaskoirani oli pääsi Kummitätintä Tuijan luo viettämään pääsiäistä, joten saimme oikein Vapaa-aikaa Inkan kanssa 🙂
Tarpeeseen tuli varmasti meille kaikille!
Monista luottamustehtävistä olen nyt järjestämällisesti luopunut ja sitä teen jatkossakin enemissä määrin,mutta Epilepsia yhtdiistyksen ja Epilepsia liiton hommissa jatkan täysillä mukana, onhan se oikeastaan ainut harrastukseni enää opaskoira pentutoiminnan lisäksi ja pitä minut kiinni ulkoisessakin Elämässä.
Sitä on työpäivien j koirien hoidon jälkeen niin puhkui että kun kotihommat hoitaa lasten ympäriltä ei Elämään paljon ole muuta mayhtunut ja siksi tämän blokin kirjoittamisen lopettamistakin pohdin, ketä tälläistä nyt ns tylsää arkea jaksaa lukea,mutta Kiitos lukijani kannustukseseta ,en lopeta siis!
Mutta nyt kuopuksemme kaipaa Äitiä mukaan sanomaan ja suuniitelemaan miten Ensi viikon aikataulutamme joten palaan taas! Mutta en ole teitä unohtanut!!

Kommentti on suljettu.