Kiireistä Arkea sitä mennään…

Meillä Arki on nykyisin Erittäin Kiireistä.
Sen täyttää työt, koulun käynnit, koirat ja kodin perus arki!
Moni asia jää huomioitta, kuten Ystävät ja siitä välillä kannankin huonoa omaatuntoa, kun ei edes soittamaan ehdi…
Muta samalla olen oppinut olemaan itselleni armollinen. Ei tarvitse olla se joka joka asisaststa selviää ja hoitaa kaiken. Kukaan ei siihen vain pysty.
Elämä Viimein näyttää meille siis niitä Ruusuisempia puoliaan… No ei sitä ruusutarhassakaan ilman piikkejä tietenkään olla, mieheni Niko kaatui pahasti ja nyt potee selkäänsä pahasti täällä ja lasten hiihtoloma suunnitelmat menivät uusiksi täysin sen vuoksi.
No, onneksi on Mummola mihin pääsivät ja sitten toinen Mummi tuleekin meille jo keskiviikkona joten toimintaa tulee siltikin riittämään lapsille!
Mutta tänään kåytin harvinaisen totaali vapaapäivän ulkoillen koirien kanssa ja siivoten toki 🙂
Elämänkumppanini epilepsia on olllut nyt Erittäinn rauhallinen, Selkeä ruoka rytmi ja paljon unta lääkityksen lisäksi on ollut se avain siihen että Elämme yhdteis eloa tyytyväisinä…
Olin jo lopettamassa tätä blokin kirjoittamista,mutta sen verran paljon olen saanut kehoituksia jatkaa kiireistä huolimatta, että jatketaan… mietin tuosas vain että kiinnostaako tämän lukeminen enää ketää,kun vain tästä tylsästä arjestamme kirjoitan… Mutta toistaiseksi jatkan siis…

Kommentti on suljettu.