Sumun Hälvettyä

Olen kun herännyt pitkästä talviunesta ja ollut sen jälkeen sumun keskellä, ennen kun nyt kun aloitin työt ja Elämä sen myötä on taas Oikeasti kunnossa.
Kyllähän monen mielestä meillä on kaikki ollut koko ajan hyvin. Niin varmasti pinnallisesti onkin, mutta minulla sisällä ollut sumu on nyt vasta täysin poissa.
Suunnittelen Elämää ihan eri tyyliin kun vielä kuukausikaan sitten. Osaan Arvostaa itseäni ja tiedän olevani Oikeasti Hyvä työntekijä, Hyvä Äiti, Hyvä puoliso ,mutta mikään näistä asioista ei toimi jollen ensin muista Rakastaa itseäni! Tähän oikeasti havahduin.
Minulla on ollut haaveita Elämässäni ja yhden niistä sain taas toteutettua, meille tuli n. vuodeksi kasvamaan opaskoiran pentu. Jonka seikkailuja saa seurattua sivulta www.facebook.com/katjajaopaskoira Kyllähän meillä on noita pentuja jo ennenkin ollut, mutta nyt oli pohdittava asia eri kannalta kun esikoiseni Kata asuu omillaan ja ajatus oli että yhteishoidolla pennusta kasvaa Oikeasti monipuolinen koiruus 🙂 ja tähän kun lähdimme päätimme heti että Hän asuu molemmissa perheissä eli meillä ja kaupungissa, näin tästä ei tule liian ylivoimaista kenellekkään ja samalla pennusta kasvaa Oikeasti erilaisiin asioihin kasvanut koira. Ja tosiaan tähän lähdettiin nyt sitten. Hienosti on alku lähtenyt, vaikka Erittäin kovapäinen ja testaava koira onkin kyseessä!
Ja näin ratkaisimme koirakuumeemmekin. Tämä koiruus lähtee joka tapaukseessa vuoden kuluttua meiltä eikä siis ole yli 10 vuoden kumppani 🙂
Kevättä koden mennäään ulkona ja samoin minun päässäni!
Osaan olla armollisempi itselleni, jollei koti ole koko ajan tip top ja annan olla silloin kun en jaksa. Mutta huomaan, kun minä en heti teekkään kaikkea valmiiksi alkaa lapset tekemään ihan eri tavalla arjen asioita.
Arkeamme helpottaa nyt myös paljon se että esikoisemme Kata sai ajortin tällä viikolla, eli perheessämme on siis kaksi ajokortillista … Mutta autoja vain yksi 🙂 Onneksi osaavat hyvin näköjään vuorotella,mutta helpottaa paljon mieheni Nikon Elämää, kun ei tarvitse joka kerta lähteä minua kyytimään,kun jonnekkin pitää päästä, eikä tahdo sitä 1,5h odottaa että saa vammaispalvelujen kautta saatavan kyydin… joka on muuten välillä Ärsyttävän pitkä aika odottaa kyytiä..
Terveys on nyt Oikeasti Hyvässä kunnossa ja se tuottaa paljon iloa koko perheelle ja antaa Uskon siihen että vaikeudet on nyt takana päin ja Elämä Oikeasti kantaaa meitä!
Liikunta ja pitkät lenkit Opaskoirani Bopin kanssa ovat minulle henkireikä, en milläään jaksaisi, jos minun pitäisi olla liikkumatta enkä milloinkaan olisi ihan yksin omien ajatuksieni kanssa. Bopi antaaa tähän mahdollisuuden metsälenkkien muodossa.
Monasti minulta kysytään,mitä odotan Elämältä näiden kaaos vuosien jälkeen? Siihen on vain YKSI vastaus! Tavallaista TYLSÄÄ ARKEA!! Ei mitään ikäviä ylläreitä ja terveyttä koko perheellle, se kun heittelehtii muillakin tässä perheessä kun minulla. Siksi me ollaankin varmasti niin tiukka paketti Yhdessä!!

Kommentti on suljettu.