Kiirettä On Riittänyt :)

On taas kirjottaminen tänne jäänyt…
Elämässämme on viimein Todellakin Aurinko alkanut paistaa risukasaamme tai Huvikumpuun kuten tavallisesti sanoisin!
Suurin muutos varmasti tällä hetkellä on se että minä sain työpaikan Pohjois-Savon Näkövammaiset ry:n toimintakeskuksesta Äänilehti- ja apuvälinevastaavana. Lottovoittoon verrattava asia näin vaikea vammaisen näkökulmasta!
Arki on nyt minun kuukauden virallisesti työelämässä olon aikana( olen siis vielä 20.2 asti työkokeilussa mikä alkoi vuoden vaihteessa). Lapset ovat oppineet että nyt on Äiti se joka on päivät töissä ja Iskä paremmin puhelimen päässä ja kukaan ei päivisin siivoa heidän jälkiään koulupäivän aikana jne!
Eli voisin sanoa , jotta totaalinen Elämän muutos tuli tähän perheeseen!
Avustaja ja apuvälineasiathan tietenkin laahaavat näissä asioissa perässä edellen ja niiden kanssa painimiseen on mennyt ja menee edelleeen kohtuuttomasti aikaa ja voimia.
Influessakin tänne meille on jo rantautunut. Kuopuksemme Inka on ollut poissa koulusta jo 2 viikon ajan , kun tauti ei vain helpota. Lääkärissäkin käytetty ja ei voi mitään viirusta tämä on. Minuun tauti pääsi iskemään torstaina ja perjantaina olo oli jo Erittäin tukala… Aamupäivällä oli tuleville lääkäreille luento vielä ja silloin luuulin että voimat ne loppuu minultakin,mutta selvisin 🙂
Eilinen päivä menikin täysin sängyn pohjalla maaten, mitä nyt kotihommat pientä virikettä saivat aikaan, lenkille en lähtenyt,mutta tänään jo parempi olo. Eli taas kerran todistettu: Hyvä työntekijä sairastaa vain viikonloppuisin 🙂
Mullistusta arkeemme töihin lähtöni lisäksi tuo se ettei minulla enään helmikuun jälkeen ole kotiiin apua. Tämä on realiteettia siihen nähden etten työpäivän jälkeen jaksa enään ohjeistaa ketään tekemään kotihommia saati tehdä yhdessä välttämättä juuri siinä hetkessä. Eli nyt mennäään omin voimin tästä lähtien sitten niidenkin kanssa täysin! Näin se Elämä kuljetttaa meitä eteenpäin.
Lupaan nyt skarppautua tänne kirjoittamisessa taas, niin taisin kerran aikaisemminkin jo luvata,mutta tekniset ongelmat aiheutti ja tämä viiivästyi kuten moni muukin asia.. Myös se että päivät töissä on täysin tekniikan parisssa vie intoa kirjoittaa vaikka aiheita olisi monta kertaa ollutkin mielesssä.
Omasta jaksamiseseta pidän tiukasti huolen esim lenkkeilyn parissa, joten sekin vie illoista aikaa, mutta ei ollenkaan huonolla tavalla ja näin se Arki Uusin tuulin täällä on lähtenyt.

Kommentti on suljettu.