Pakkaspäiviä

Täällä on viime päivinä vietetty paljon aikaa sisässä, koska pakkanen paukkuu 20 asteesa ja Bopihan ei todellakaan tykkää yhtään pakkasesta enkä minäkään pakkasessa lenkkeilyjä niin ylinmäärin rakasta!
Mutta olemme sitten siivonneet täällä ja hoitaneet muita käytännön asioita koneella tässä kotona 🙂
Pientä Joulu fiilistä on alkanut jo minuunkin tulla kun Joulusta kaikki ympärillä höseltävät…
Samoin kun soitin tänään Isälleni, että passaako jos esikoisemme tulee Jouluksi Hänen luokseen kera Tukikoira Sisun ( www.facebook.com/tukikoirasisu) ja sehän passasi Hyvin 🙂 Meillä muilla Joulun ajan menot ovat vielä ihan auki, mitään varmistusta mihinkään suntaan ei ole,mutta ehtiihän tuota. Joululahjatkin ovat vielä suuurelta osin hankkimatta. Joka vuosi minulta menee myöhenmäksi.. Tuossa tänäään mm Ystäväni kanssa mietittiin että kun lapset olivat pieniä aloitin JOululahjojen ostamisen jo tammikuun alussa ja marraskuun puoli välissä piti olla Joululahjat hommattuna,mutta nyt koko ajan tämä vain siirtyy Mutta kun lapset ovat kasvaneeet niin hankinnat eivät olekkaan niin helppoja tehdä koko vuoden aikana.. Niin se aika vain menee eteenpäin…
Loppu viikko mennään taas aika sutinalla eteenpäin,mutta päätös tahdin rauhottamisesta tulee pitämään. Tietenkään en peru sovittuja asioita,mutta enpä tule liikaa kaikkea sopineeksikaan…. Mutta ihan Arkea siis täällä. Ja viimein sitä TYlsää Arkea mitä olen jo vamrastikkin puoli vuotta joka päivä toivonut illalla nukkumaan mennessäni, nyt minulla sitä on ja nautin muuten joka hetkestä!!

Kommentti on suljettu.