Teeleidissä Jyväskylässä

Kun tässä nyt reissaamisen makuun pääästiin Bopin kanssa viikonloppuna oli vuorossa tänään matka Teeleidiin Jyväskylään.
Klo 8 aamulla meitä oli jo 3 näkövammaista ,2 opasta ja Opaskoira Bopi valmiina hyppäämään bussiin jolla sitten ajelimme Jyväskylään.
Teeleidi oli ihan kävelymatkan päässä linja-auto asemalta ja siis sinne seikkailimmekin sitten!
Siellä meitä oli vastassa paikan omistaja Anne, joka ottikin meidät Sydämellisesti vastaan!
Yläkerrasta löytyi teehuone, jossa pääsimme valitsemaan mitä teetä otamme, se oli muuten haastava homma näin ihmiselle, joka ei ole ennen paikassa käynyt!
Toki teen kanssa piti saada sitten herkkujakin ja niistäkin taas tuttuun tapaan kuvat löytyvät sivulta www.facebook.com/katjajaopaskoira.
Herkuttelimme ajan kanssa ja maistelimme myös toistemme tee laatuja.Kerrankin oikeasti kiireettömästi.
Ja kaikessa hiljaisuudessa. Nykyihmmisellä on koko ajan meteliä ja muita ärsykkeitä joten oli ihana olla vain hiljaisuudessa kerrankin ja aistia ihana tunnelma ympärillämme.
Shoppailemaan siirryimme teehetkemme jälkeen alakertaan ja sielä teimme paljon heräteostoksia myös kotiin viemisiksi.
Jopa minäkin toin teetä kotiin uskoen että muutkin ihastuvat minun uuteen ihastusteeheni!
Minä joka tavallisesti juon vain kahvia aloin vakavasti pohtia haudutettuun teehen siirymistä tämän vierailun jälkeen!
Suosittelemme paikkaaa koko Sydämestämme ihan jokaiselle! Varmasti se paikka Jyväskylässä jossa Oikeasti kannattaa käydä on minun neuvoni! Ja Bopi yhtyy tähän, kora ei nimittäin ollut minkäänlainen ihmetys 🙂
Jyväskylässä sitten vielä kiertelimme kaupoissa ennen kun bussi taas lähti meidät tuomaan kotiinpäin!
4h bussissa istumista ja upea teehuone kokemus! Siinä kiteytettynä tämä päivä meidän Oma Tyky päivä! Meille kun kukaan sellaista ei järjestä on nämäkin järjestettävä itse ja silloin niistä tulee juuri osallistujien näköiset!! Kiitos Tuomo, Ville, Taru ja Nina tästä päivästä eikä Bopiakaan saa unohtaa!
Bopi oli tänäänkin Erittäin reipas ja aktiivinen koiruus, vaikka minä pelkäsin että miten herra jaksaa, kun minä itse olen vielä vähän väsynyt ainankin viikonlopusta ja siellä tehdyistä seikkailuistamme!
Bopi osaa ottaa kyllä onneksi reenosti aina heti kun siihen on mahdollisuus!
Kannattaa tykätä face booksissa myös sivusta teeleidi 🙂 Sivuilla pääset myös näkemään meidän porukan kuvan, kyllä sen verran erillaisia teevieraita nimittäin olimme että kuvaankin pääsimme!
Kiitos vielä Teeleidin väelle ja Erityisesti Annelle, tulemme varmasti pikapuolin uudelleen!!

14355183_866019646831650_6081689081716608852_n

Kommentti on suljettu.