Vaikuttaja Foorumissa Mikkelissä

Viime viikonlopun vietin sitten Mikkelissä Epilepsia liiton Vaikuttaja Foorumissa.
Perjantaina matkasimme esikoisemme Katan ja Opaskoira Bopin kanssa Mikkeliin ja siellä majoituimme hotelli Vaakunassa. Tässä vaiheesssa hotelli sai meiltä täydet pisteet! Palvelu oli vastaanotossa Erinomaista ja huone siisti, jonne pääsimme siirtymään Bopille saatu herkkupussukka mukanamme 🙂
Se mistä viikonlopun aikana hotelli sai meiltä miinus pisteitä oli ravintolahenkilökunnan heikko asiakaspalvelu sekä se että mm aamupalalla ei ruokaa lisätty vaikka ruoka-aikaa oli vielä yli tunti jäljellä eikä esim mehuautomaatit toimineet.
Mutta se syy miksi viikonlopuksi Mikkeliin menimme oli Epilepsia liiton Vaikuttaja foorumi.
Olimme ensin suunnittelemassa tulevaa vapaa ehtoistoimintaa ja sen jälkeen la ja su tulevan vuoden ohjelmaa!
Erittäin mielenkiintoinen ja opettavainen reissu. Välillä kyllä mietin jotta olenko liikaa äänessä ja puuttumassa ja kommentoimassa asioihin, mutta sain foorumin jälkeen Erittäin positiivista palautetta toiminnastani, joten luulenpa siis toimineeni Oikein!
Viikonloppuna tuli paljon istumista,mutta minun kaiken ylimääräisen vapaa ajan täytti kyllä Bopi, jonka kanssa pääsimme nyt taas treenaamaan Oikeasti sitä mitä tarkoittaa kun olemme ihan vieraassa paikassa ja pitää Bopinkin Uskaltaa luottaa itseensä! Hienosti meillä menikin!
Paljon kuvia löytyy sivulta www.facebook.com/katjajaopaskoira viikonlopustamme.
Kesken viikonlopun Kata kysyi minulta että miksi minä näissä koulutuksissa ja yleensäkin järjestö elämässä olen, koska usein tämä ei ole kovinkaan palkitsevaa ollut eikä taloudellisesti varsinkaan.
Minun oli pakko pysähtyä hetkeksi miettimään oikein mistä saan sen palon tehdä järjestötyötä kokoajan, minä jouduin Oikeasti pohtimaan asiaa…
Sitten vastasin vasta Katalle, jotta näissä tapahtumissa saan vertaistukea, saan koulutusta, jotta osaa taas paremmin alueella hoitaa asioita ja saan vaikutettua Oikeasti asioihin. Mutta eipä ollut helppo kysymys vastata ja pohtia asiaa kun asia noin suoraan minulta kysyttiin…
Viime vuosina kun olen saanut järjestöelämässäkin kokea kateuden miekan ja sen seuraukset… Minä en ole sieltä herkimmästä päästä ja sen vuoksi varmasti jaksankin järjestöelämää 🙂
Mutta Vaikuttaja foorumissa saimme paljon ideoita tosiaan mitä voi tuoda tännne alueelle ja toivon todella että pääsen niitä myös toteuttamaan täällä!
Itse tahdon koko ajan kehittyä järjestöosaajana ja toivon että vielä joku päivä työskentelen Oikeasti järjestössä, mikä se järjestö onkaan on eri asia,mutta sen näytttää Elämä.
Tylsää ei taaskaan siis täällä ole ollut! Milloin minun Elämässä sellaista olisikaan?

14572139_877867415646873_6275758589097535326_n

Kommentti on suljettu.