Reissussa ja Kotona Täyttä Elämää

Viime ajat on menty niin minuutti aikatauluilla että kirjoittaminenkin on meinannut tänne jäädä… Kumminkin aina koneen aukaiseminen on Oma Operaationsa 🙂
I- Phonella kun muuten melkein kaiken teenkin ….Mutta nyt tuli Hyvä Hetki kirjoittaa, kun odottetlen skypekokouksen alkua….
Viime viikonlopun olin Pohjoismaisten Naisten konferenssissa Helsingissä koko viikonlopun Bopin kanssa. Bopi oli kyllä niin Onnellinen kun pääsi OIkeasti tekemään työtään ja sai tehdä pitkää päivää … 🙂 Vähän työnarkomaanin vikaaa siis!
Paljon tuli viikonlopun aikana kyllä istuttuakin erillaisilla milenkiintoisilla luennoilla ja liikuntaa tuli niin Bopin kanssa kuin esim liikunta laboratoriossakin.
Tämän viikon täyttää hyvin kokoukset, työt ja haastattelut eri koulutuksiin 🙂 Eli muutoksien aikaa Elän Todella siis. Ei mitään ihmeempää ole tulossa pieniä koulutuskisia,mutta minulle tärkeitä tässä tilanteessa, kun sitä vakituista työtä ei ole! Kotihommia riittää kyllä ihan jokaiselle päivlle ja iltayöhön asti… Niistä ei ikinä eroon pääse kyllä!
Viimeisien viikkojen aikana olen todella huomannut oppineeni rauhallisuutta Elämässä. Enään en saman tien sano suoraan sitä mitä mietin, asiat tulevat entistä useammin tietyn suodattimen läpi… 🙂 Hyvä vai huono sitä voi pohtia…
Terveys on kestänyt Hyvin ja olen siitä Erittäin Kiitollinen! Kevään leikkaus teki sen että Elämä on taas oikeasti Elämisen Arvoista!!
Lapset kasvavat vauhdilla ja nuo kaksi rakasta murkkuikäistä kyllä jaksavat joka ilta tapella ja pitävät näin siis Äidin mielen virkenä!
Onneksi minulla on mat juttuni ja pääsen tuulettamaan päätä pois tästä kotioloista eihän tästä muuten mitään tulisi!
Löytökissa Hilma joka on nykyisin Hilda Maria on tullut kai jäädäkseen meille 🙂 Ei tuosta ihanasta maukuvasta karvapallosta kyllä voi luopua ja toisaalta Hän on jo sen verran paljon kokenut että eiköhän ole hyvä että Hän saa jäädä tänne, koska tuntuu täällä viihtyvän….
Mutta vaikka ajatuksia olis taas pää täynnä mistä suunnittelen kirjoittamista on ryhdyttävä starttaamaan kokousta Helsingin suuntaan!

Kommentti on suljettu.