Uudet Tuulet täällä viimein!

Kai sitä niin pitkään oli Elämä täynnä pelkkiä vastoinkäymisiä että kun viimein näyttäisi Uudet Tuulet todella olevan totta Elämässämme ei siihen meinaa millään uskoa. Tuntuu ettei saa olla Onnellinen, kyllä sitä taas romahdetaan kohta…
Huomaan taas pitkästä aikaa lenkeillä Caron ( www.facebook.com/katjajaopaskoira ) että pohdin lenkillä Elämää jo paljon Rohkeammin eteen päin ja konkreettisemmin suunnitelmin.
Selväähän on että Rohkeutta vaaditaan jatkossa minulta, mutta myös taholta joka uskaltaa minut työkokeiluun ottaa. Tälläinen taho on siis löytynyt! Nyt on Kelan kanssa tapaaminen perjantaina ja siitä se lähtee etenemään.
Vaikka moni ns. perusterve sanoo että voi kun Elämä on vaikeaa ja mikään ei suju, suosittelisin katsomaan peiliin , olisitteko valmiita tulemaan minun saappaisiin edes päiväksi? Ei varmasti monikaan loppujen lopuksi siihen uskaltaisi lähteä.
Nautin jopa näistä syksyn rapakeleistä nyt ja jatkuvasta koiran pesemisestä, tietäen että Olen loppujen lopuksi se Voittaja tässä Elämässä!
Arvostelua on viime viikkoihin mahtunut minua kohtaan, toivon että teillä jokaisella on siihen ollut perustelllut syyt!
Silloinkin kun minulla on ollut kaikkein raskainta olen hoitanut kodin, lapset ja eläimet kunniallisesti. Ja varmasti jokaisen tarpeisiin vastaten.
Loppuun vielä tieto kaikille että varmasti yksi Suomen vanhimmista gerbiileistä Raksa on kuollut, Raksa nukkui pois kunnioitettavassa 8vuoden iässä, rauhallisesti omaan häkkiinsä. hautajaiset pidimmeja sinne Raksa haudattiiin muiden Kurkimäessä asuessamme pois nukkuneiden eläinten viereen. Toni-pojallemmehan tämä oli raskas isku, mutta samalla lapsi oppii Elämän rajallisuudesta. Jokainen meistä lähtee täältä silloin kun on sen aika. Ja Surua saa ja pitääkin käsitellä. Siihen koitamme lapset opettaa ihan arkisissakin asioissa. Kyllä Äidin vammaisuus saa kiukuttaa ja siitä puhutaan, milloin on sen aika, harvoin se keskusteluuun tulee lähinnä silloin kun on kyse siitä etten pääse kuljettamaan mihinkään…

Kommentit

Uudet Tuulet täällä viimein! — 2 kommenttia

  1. TIMPALTA JA IIRILTÄ LYKKYÄ TULEVAAN…JA VOIMIA. KERRO MILOIN ON SOPIVA HETKI TULLA KAHVEELLE